KINO NA OTVORENOM - IMAGINARNI PRIJATELJI
- 23.07.2025.
- Događanja
Baška: 24. srpnja 2025., od 21.00 – 22.30Kino na otvorenom: „Imaginarni prijatelji“Palada, trg iza caffe bara „Rebica“, BaškaOrganizator: Turistička zajednica...
Pročitajte višeU periodu od 20.9. - 20.10.2019. na otoku Krku održava manifestacija naziva "Okusi jeseni". Riječ je o food festu koji će se održavati u čak 14 restorana diljem otoka. Krk je poznat po različitim gastronomskim specijalitetima od kozica, školjki, ribe, janjetine, krčkom siru i pršutu, tjestenini šurlicama, domaćem voću i povrću te po glasovitom vinu Žlahtina.
Ukoliko se u ovome jesenskom periodu nađete na otoku Krku, imati ćete prilike probati namirnice koje su u to doba godine aktualne te su inspiracija poznatih krčkih restorana – smokve, vrganji, masline, kruške, jabuke, grožđe i kestenje. Kombinacijom ovih namirnica kuhari prave slatke i slane varijante najfinijih domaćih jela.
Njivice: Rivica;
Malinska: Bracera, Malin i Noštromo;
Vrh: Kuća krčkog pršuta;
Krk: Marina i Volsonis;
Punat: Bocoon i Marina;
Klimno: Slamni;
Vrbnik: Vinotel Gospoja;
Baška: Bag, Forza i Porti.
Organizatori manifestacije Krk food fest koja se održava na teme Okusi proljeća (10.04.-31.05) i Okusi jeseni (20.09.-20.10.2019.) su Turistička zajednica otoka Krka te sve lokalne turističke zajednice, u suradnji s poduzećem Abisal i Gastronautima.
Splendido turistička agencija iz Baške Vas poziva na ovu manifestaciju i da kušate najfinije Krčke specijalitete.
Izvor: http://www.krk.hr/
Baška: 24. srpnja 2025., od 21.00 – 22.30Kino na otvorenom: „Imaginarni prijatelji“Palada, trg iza caffe bara „Rebica“, BaškaOrganizator: Turistička zajednica...
Pročitajte višeU četvrtak 29. svibnja 2025., s radom započinje Turistička ambulanta u prizemlju hotela Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar (Ulica Emila Geistlicha 39, 51523...
Pročitajte višeBaška na otoku Krku ,u sklopu 10. Outdoor Festivala od 10. do 12.listopada svojim posjetiteljima željnim sportskih programa na otvorenom nudi čak pet atraktivnih outdoor...
Pročitajte više